Italy

Stelvio har verkligen levererat toppen dagar! Sol varenda dag, bra underlag. Man kliver utanför hotelldörren, ut till pistmaskinen som står och väntar på oss för att ta oss till backen. Man är ute i backen på nolltid, suuper skönt. Det är det bästa med stelvio, tillskillnad från andra glaciärer där det kan ta 1-1,5 h för att bara ta sig till backen. Fått lite mer ordning på skidåkningen och tekniken, det känns skönt! Nu väntar min födelsedag och några dagar på hemmaplan innan det bär av till Mölltal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s