Hang åkning

Idag har vi varit ute och kört några åk i tävlingsbacken inför imorgon. Imorgon är det första Europa cupen för i år och storslalom står på schemat. Det är inte vattnat och det var faktiskt ganska mjukt idag… håller tummarna på att det håller för mig som startar lite längre bak.

Vi kom till Funäsdalen i Lördags och har tränat i tre dagar och även haft en väldigt skön vilodag. Annars blir det mycket Kamboom, det senaste kortspelet i våran naiizga villa. Vi uppgraderade oss efter Kåbdalis till en fräschare villa. Att bo i villor är underskattat och väldigt mysigt. Nu är hela smuttis gänget samlat under ett och samma tak, väldigt skojsigt :))))

img_6930
Jag, Elsa, Moa
img_2838
Jag och Sara
img_7630
En glad och fin Ida
img_7633
Tränarna
img_6902
Sara, Moa, Jag och Elsa

En reaktion till “Hang åkning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s