Juvass

Tjohejj

Nu har jag å Hilma anlänt till Juvass. Vi började i måndags med å bila upp från Sthlm till Åre för att hämta ut de nya kläderna för i år. Riktigt snygga!! Redan nästa dag for vi vidare till Juvass för att börja vårat 23 dagars läger. Just nu bor vi alla fem tjejer i en liten stuga, och det är kaos vilket är lite roligt. Idag var första dagen i backen, det var verkligen jätte mjukt så vi åkte bara några få banåk och gick över till friåkning. Nu hoppas jag på bra väder och underlag för resterande dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s